Wie zijn Dutch Contractors?

Het begon in Polen….

Dutch Contractors of DC is in 1994 in Polen begonnen als een agrarisch loonbedrijf onder leiding van twee Nederlandse bedrijven.

Tot 2007 is Dutch Contractors enkel actief geweest op de Poolse markt. Per 1 januari 2007 heeft Nederland zijn grenzen opengesteld voor Poolse werknemers, vanuit Polen was er veel vraag naar werkgelegenheid en van de Nederlandse kant waren er veel bedrijven op zoek naar medewerkers met een goede werk mentaliteit. De link was snel gelegd!  En een uitzendbureau ontstond in Mijnsheerenland, Hoeksche Waard.

Sinds 2008 focust Dutch Contractors B.V. zich geheel op arbeidsbemiddeling en op het uitzenden voor de Nederlandse markt vanuit Mijnsheerenland. Er wordt gewerkt met zowel Nederlands als Pools personeel maar de focus is voornamelijk op het Poolse personeel. Dutch Contractors B.V. is een gecertificeerd uitzendbureau en heeft dan ook het benodigde NEN 4400-1 certificaat. De dagelijkse leiding is in handen van de broers Leo en Arjan Nijssen.

Door de jarenlange ervaring van Dutch Contractors in Polen is er een groot netwerk van (potentiële) werknemers opgebouwd.

Door de ervaring in het land zelf kunnen de eventuele cultuurverschillen goed begeleid worden en ook de Poolse taal is daardoor geen probleem.

In Polen heeft Dutch Contractors B.V. een zusteronderneming dus er kan altijd snel op de vraag ingespeeld worden. Voordat de mensen naar Nederland komen worden er vooraf in Polen de juiste voorbereidingen gedaan zodat alles soepel verloopt als de mensen in Nederland zijn.